صفحه اصلی/وبلاگ/برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم؟ - راهنمای کامل با ارائه راهکارهای عملی

برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم؟ - راهنمای کامل با ارائه راهکارهای عملی

برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم؟ - راهنمای کامل با ارائه راهکارهای عملی

2025-3-21

عمومی

مدیر سایت

برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم؟ - راهنمای کامل با ارائه راهکارهای عملی

جا افتادن دندان مصنوعی به زمان نیاز دارد؛ چرا که بدن شما باید با یک جسم خارجی در دهان کنار بیاید. لثه‌ها، زبان و عضلات دهان باید به شکل، اندازه و حسی که دندان مصنوعی دارد، عادت کنند. این موضوع ممکن است در ابتدا احساس ناراحتی، زخم های سطحی یا حتی سخت شدن صحبت یا غذا خوردن را به دنبال داشته باشد.

در ابتدای این دوره لازم است صبر داشته باشید و نکات مراقبتی را رعایت کنید؛ چرا که با رعایت نکات بهداشتی، پرهیز از مصرف غذاهای سفت و مراجعه به دندانپزشک برای تنظیم دقیق دندان، می‌توانید روند تطبیق را سریع‌تر و راحت‌تر کنید. در این مقاله درباره اینکه برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم، اطلاعات کاملی در اختیار شما قرار می‌دهیم.

 

برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم؟

 

وقتی دندان مصنوعی به خوبی داخل دهان قرار نمی‌گیرد یا احساس لق بودن دارد، انجام دادن برخی روش‌های تخصصی می‌تواند به ثبات و راحتی بیشتر شما کمک کند. در پاسخ به این سوال که برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم، می‌توان به ریلاین کردن، استفاده از چسب مخصوص، ایمپلنت دندان و ماساژ لثه اشاره کرد.  در ادامه راه حل‌هایی ارائه می‌کنیم که به سوال «برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم» شما پاسخ می‌دهند.

 

جا افتادن دندان مصنوعی

 

ریلاین کردن دندان مصنوعی

 

با گذشت زمان، لثه و استخوان فک تغییر شکل می‌دهند و این موضوع باعث می‌شود که دندان مصنوعی داخل دهان شما به خوبی فیت نشود. در این حالت، دندانپزشک می‌تواند با انجام ریلاین، سطح داخلی دندان مصنوعی را با مواد مخصوص بازسازی کرده و آن را متناسب با شکل جدید لثه‌ها تنظیم کند. این کار تا حد زیادی باعث بهبود راحتی و ثبات دندان مصنوعی داخل دهان شما خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می‌توانید از مقاله «استخوان لثه بعد از کشیدن دندان: روش های جلوگیری از تحلیل لثه» بازدید کنید. 

 

 دندان مصنوعی

 

استفاده از چسب دندان مصنوعی

 

چسب‌های مخصوص دندان مصنوعی می‌توانند در مواردی که دندان لق می‌زند یا هنوز به خوبی جا نیفتاده است، کمک کننده باشد. به این صورت که این چسب‌های مخصوص کمک می‌کنند تا دندان در جای خود باقی بماند و احساس راحتی بیشتری را برای شما فراهم کند. البته استفاده از این نوع چسب‌ها باید موقتی باشد و یک جایگزین دائمی برای تنظیم حرفه‌ای توسط دندانپزشک نخواهد بود.

 

 دندان مصنوعی

 

افزایش ثبات دندان مصنوعی با ایمپلنت دندان

 

برای آن دسته از افرادی که با دندان مصنوعی متحرک مشکل دارند یا به دنبال یک راه حل همیشگی هستند، نصب دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت گزینه مناسبی خواهد بود. در این روش چند پایه ایمپلنت داخل فک قرار می‌گیرد و دندان مصنوعی روی آن تنظیم می‌شود. این کار نه تنها ثبات و استحکام بسیار بالایی برای دندان مصنوعی فراهم می‌کند، بلکه باعث جویدن و صحبت کردن بهتر فرد و بالا رفتن اعتماد به نفس او می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید از مقاله «معرفی کامل انواع ایمپلنت دندان» بازدید کنید. 

 

دندان مصنوعی

 

ماساژ دادن لثه برای جا افتادن دندان مصنوعی

 

ماساژ دادن لثه برای جا افتادن دندان مصنوعی یکی از روش‌های موثر برای تسهیل فرایند عادت کردن به دندان مصنوعی و کاهش ناراحتی‌های ناشی از آن به شمار می‌رود. در روزهای ابتدایی استفاده از دندان مصنوعی، ممکن است لثه‌ها تحت فشار قرار بگیرند و دچار درد یا تورم شوند. در این حالت، ماساژ ملایم لثه‌ها می‌تواند به بهبود گردش خون در آن ناحیه کمک کرده و التهاب و درد را کاهش دهد.

علاوه بر این، ماساژ دادن لثه باعث تقویت و تسریع فرایند سازگاری آن با دندان مصنوعی خواهد شد. برای این کار لازم است انگشتان تمیز خود را به صورت آرام و با حرکات دایره‌ای ملایم روی لثه بمالید. انجام این ماساژ چند بار در روز به مدت چند دقیقه می‌تواند به کاهش ناراحتی و سریع شدن فرایند جا افتادن دندان مصنوعی کمک کند.

 

دندان مصنوعی

 

چرا دندان مصنوعی به خوبی جا نمی‌افتد؟

 

بعد از اینکه پاسخ سوال «برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم» را گرفتید، نوبت این است که بدانید چرا دندان مصنوعی به خوبی جا نمی‌افتد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که جا افتادن دندان مصنوعی یک فرایند زمان‌بر است که علاوه بر مهارت فنی سازنده، بلکه به همکاری و صبر بیمار نیاز دارد. در ادامه اصلی‌ترین دلایلی که باعث می‌شوند دندان مصنوعی به خوبی جا نیفتد را عنوان می‌کنیم:

  • تغییر شکل لثه و استخوان فک: بعد از کشیدن دندان طبیعی، استخوان فک به مرور تحلیل رفته و لثه‌ها نیز تغییر شکل پیدا می‌کنند. این تغییرات باعث می‌شوند که دندان مصنوعی بعد از مدتی، دیگر با دندان و لثه فیت نباشد.
  • دقیق نبودن طراحی دندان مصنوعی: اگر قالب گیری دندان به درستی انجام نشود یا در طراحی دندان مصنوعی، دقت کافی به خرج نرفته باشد، امکان لق زدن یا فشار غیر طبیعی دندان مصنوعی وجود دارد. به دنبال دقیق نبودن طراحی دندان مصنوعی، احتمال اینکه دهان شما توسط آن زخم شود نیز وجود خواهد داشت.
  • عدم تطابق اولیه با دهان: بدن شما برای تطبیق با یک جسم خارجی به زمان نیاز دارد. در روزهای اول حتی یک دندان مصنوعی درست طراحی شده هم ممکن است احساس ناخوشایندی را برای بیمار به دنبال داشته باشد. این موضوع تا زمانی که عضلات، لثه و زبان به دندان مصنوعی عادت کنند، ادامه پیدا می‌کند.
  • استفاده نادرست یا نگهداری ضعیف: اگر دندان مصنوعی به خوبی تمیز نشود یا به درستی در آورده نشود، امکان تغییر شکل، ترک برداشتن یا کاهش چسبندگی آن وجود خواهد داشت. استفاده نادرست یا رعایت نکردن بهداشت دندان مصنوعی می‌تواند به طور مستقیم روی فیت بودن آن داخل دهان شما تاثیر بگذارد.
  • کاهش حجم بزاق: بزاق نقش مهمی در ایجاد مکش بین دندان مصنوعی و لثه دارد. بنابراین در صورتی که دهان خشک باشد، ممکن است دندان مصنوعی به خوبی جا نیفتد.

 

دندان مصنوعی

 

مدت زمان جا افتادن دندان مصنوعی چقدر است؟

 

به طور معمول مدت زمان جا افتادن دندان مصنوعی بین چند روز تا چند هفته طول می‌کشد؛ با این حال این زمان می‌‌تواند با توجه به شرایط مختلف، کمتر یا بیشتر شود. عواملی مثل وضعیت اولیه دهان و لثه‌ها، نوع دندان مصنوعی، تجربه و دقت دندانپزشک در ساخت و تنظیم دندان و همچنین میزان مراقبت‌های شما بعد از نصب دندان، همگی نقش مهمی در تعیین مدت زمان جا افتادن دندان مصنوعی خواهند گذاشت.

به صورت کلی در صورتی که لثه‌ها یا استخوان فک بعد از کشیدن دندان تغییرات زیادی داشته باشد، ممکن است فرآیند تطبیق طولانی‌تر شود. علاوه بر این، برخی افراد به سرعت به دندان مصنوعی عادت می‌کنند، در حالی که برای برخی دیگر از افراد ممکن است این فرایند چند هفته تا یک ماه طول بکشد. در صورتی که این مدت زمان طولانی شد، پیشنهاد می‌کنیم نسبت به مراجعه به دندانپزشک برای تنظیم مجدد و دقیق‌تر دندان مصنوعی اقدام کنید. در ادامه جدول زمانی تقریبی برای سازگاری کامل با دندان مصنوعی را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

بازه زمانی

تغییراتی که بیماران احساس می‌کنند

روزهای اول (بین 1 تا 3 روز اول)

احساس جسم خارجی در دهان، افزایش ترشح بزاق، ناراحتی یا زخم‌های جزئی در لثه کاملاً طبیعی است.

هفته اول

               به ‌تدریج صحبت کردن و غذا خوردن آسان‌تر می‌شود؛ با این حال ممکن است نیاز به تنظیم اولیه توسط دندان‌پزشک وجود داشته باشد.

هفته دوم تا سوم

کاهش تدریجی زخم‌ها و ناراحتی‌ها؛ افزایش کنترل در جویدن و تلفظ کلمات؛ عادت نسبی به حضور دندان مصنوعی داخل دهان.

هفته چهارم (پایان ماه اول)

بیشتر افراد در این مرحله به دندان مصنوعی عادت کرده‌اند، هرچند ممکن است هنوز به تنظیم جزئی نیاز باشد.

ماه دوم تا سوم

عادت کردن به دندان مصنوعی، عملکرد طبیعی در صحبت کردن، غذا خوردن و کاهش نیاز به چسب یا تنظیم.

بعد از 3 ماه

سازگاری کامل در بیشتر بیماران حاصل شده و دندان مصنوعی بخشی از زندگی روزمره شده است. بازبینی دوره‌ای توصیه می‌شود.

 

آیا مدت زمان جا افتادن دندان مصنوعی برای هر فرد مختلف است؟

 

همان طور که گفتیم مدت زمان جا افتادن دندان مصنوعی در افراد مختلف، متفاوت است. این تفاوت به چند عامل مهم بستگی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، وضعیت دهان و لثه هر فرد است. برخی از افراد ممکن است لثه‌های سالم و استخوان فک محکم‌تری داشته باشند که این موضوع کمک می‌کند تا دندان مصنوعی سریع و راحت جا بیفتد. علاوه بر این، تجربه و مهارت دندانپزشک در ساخت و تنظیم دندان مصنوعی نیز تاثیر زیادی دارد.

افراد با مراقبت‌های مناسب و رعایت بهداشت دهان می‌توانند سریع‎تر به دندان مصنوعی عادت کنند. همچنین عواملی مثل سن، وضعیت عمومی سلامتی و مدت زمان مورد نیاز بدن برای عادت کردن به جسم خارجی در دهان، همگی در مدت زمان جا افتادن دندان مصنوعی تاثیر می‌گذارند. به همین خاطر، زمان جا افتادن دندان مصنوعی برای هر فرد منحصر به فرد است و ممکن است بین چند روز تا چند هفته طول بکشد.

 

دندان مصنوعی

 

در روند جا افتادن دندان مصنوعی چه مشکلاتی بروز می‌دهد؟

 

شاید برای شما هم سوال باشد که برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم و در این مسیر قرار است با چه مشکلاتی رو به رو شویم؟ در روند جا افتادن دندان مصنوعی، اینکه برخی مشکلات و ناراحتی‌ها برای بیمار ایجاد شود کاملا طبیعی است. این مشکلات به خصوص در روزها و هفته‌های ابتدایی به وجود می‌آیند و معمولا موقتی هستند؛ به طوری که با گذشت زمان و تنظیمات لازم توسط دندانپزشک، برطرف می‌شوند. در ادامه برخی مشکلاتی که ممکن است بروز پیدا کند را بررسی می‌کنیم.

  • احساس درد و ناراحتی: در روزهای ابتدایی، ممکن است لثه‌ها با نقاطی که در تماس دندان مصنوعی قرار دارند، دچار التهاب یا زخم شوند. به طور معمول این درد بعد از چند روز کمتر می‌شود، اما در صورت ادامه‌دار شدن بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید.
  • زخم شدن لثه: ساییدگی یا فشار بیش از حد دندان مصنوعی به لثه، ممکن است باعث به وجود آمدن زخم‌هایی کوچک شود.
  • مشکل در صحبت کردن: در ابتدا ممکن است تلفظ حروفی مثل «ش» یا «س» برای بیمار سخت باشد.
  • مشکل در غذا خوردن: جویدن غذاهای سفت، چسبناک یا داغ ممکن است با درد همراه باشد.
  • لق بودن دندان مصنوعی: ممکن است احساس کنید دندان مصنوعی جدید لق است. این مشکل تا زمانی که عضلات دهان به دندان مصنوعی عادت کنند، ادامه خواهد داشت.

 

دندان مصنوعی

 

چطور به دندان مصنوعی عادت کنیم؟

 

عادت کردن به دندان مصنوعی در روزهای اولیه می‌تواند چالش‌های زیادی را برای بسیاری از افراد به دنبال بیاورد. با این حال با توجه به نکات مناسب و صبوری، می‌توانید این فرایند را به خوبی پیش ببرید. در اینجا توضیحاتی در مورد عادت کردن به جویدن و صحبت کردن با دندان مصنوعی در روزهای اولیه در اختیار شما قرار می‌دهیم.

 

دندان مصنوعی

 

عادت به جویدن با دندان مصنوعی

 

در روزهای ابتدایی، جویدن غذا با دندان مصنوعی ممکن است چالش برانگیز و گاهی دردناک باشد. در ابتدا امکان اینکه دندان مصنوعی به خوبی با لثه جفت نشود وجود دارد و این موضوع می‌تواند باعث احساس ناراحتی در شما شود. برای این که این روند را راحت‌تر طی کنید، بهتر است از غذاهای نرم و قابل هضم کمک بگیرید.

از جمله این غذاها می‌توان به انواع سوپ، پوره و تخم مرغ اشاره کرد. در روزهای اولیه بهتر است از خوردن غذاهای سفت و چسبناک خودداری کنید و به تدریج غذاهایی که نیاز به جویدن بیشتر دارند را میل کنید. با گذشت زمان و عادت کردن لثه به دندان مصنوعی، جویدن برای شما آسان‌تر و راحت‌تر خواهد شد. همچنین از گرفتن لقمه‌های بزرگ و جویدن سریع غذا خودداری کنید تا دندان مصنوعی داخل دهان ثابت بماند.

 

دندان مصنوعی

 

عادت به صحبت کردن با دندان مصنوعی

 

تلفظ حروف و صحبت کردن با دندان مصنوعی ممکن است در ابتدا با مشکلاتی همراه باشد. این موضوع به این خاطر است که دندان مصنوعی فضای خالی دهان را پر کرده و تغییراتی در نحوه حرکت زبان ایجاد می‌کند. در ابتدا ممکن است احساس کنید که تلفظ برخی از حروف و صداها برای شما سخت شده است.

برای عادت کردن به تکلم با دندان مصنوعی، پیشنهاد ما این است که در روزهای اولیه بیشتر با صدای بلند صحبت کنید و حتی جملات ساده را با خود تمرین کنید. صحبت کردن با صدای بلند و تمرین جلوی آینه به شما کمک می‌کند تا احساس راحتی بیشتری داشته باشید و به تدریج تسلط بیشتری روی تلفظ کلمات پیدا کنید.

 

دندان مصنوعی

 

علت لق شدن دندان مصنوعی چیست؟

 

به طور معمول لق شدن دندان مصنوعی دلایل مختلفی دارد؛ یکی از اصلی‌ترین این دلایل تغییرات طبیعی در ساختار لثه و استخوان فک است. بعد از کشیدن دندان‌های طبیعی، لثه‌ها و استخوان فک به مرور ضعیف می‌شوند. این موضوع می‌تواند باعث عدم تناسب دندان مصنوعی با فک شود و آن را لق کند.

علاوه بر این، ممکن است قالب گیری اولیه دندان مصنوعی به درستی انجام نشده باشد یا تنظیم کردن آن مشکل داشته باشد. استفاده نادرست از دندان مصنوعی، کاهش بزاق دهان نیز می‌تواند باعث از دست رفتن یا کاهش ثبات دندان مصنوعی شود. در چنین مواردی مراجعه به دندانپزشک برای تنظیم مجدد، ریلاین یا استفاده از ایمپلنت ضروری است.

 

دندان مصنوعی

 

درمان خانگی لق بودن دندان مصنوعی

 

درمان خانگی لق بودن دندان مصنوعی تا زمانی که بتوانید به دندانپزشک مراجعه کنید به عنوان یک اقدام موقتی  برای کاهش ناراحتی و بهبود تناسب دندان مصنوعی مناسب خواهد بود. در ادامه دو روش خانگی موثر برای درمان لق بودن دندان مصنوعی را عنوان می‌کنیم:

  • استفاده از چسب دندان مصنوعی: استفاده از این چسب به خصوص زمانی که به خاطر تغییر شکل لثه دندان مصنوعی لق شده است، کمک کننده خواهد بود.
  • استفاده از کیت ریلاین خانگی: استفاده از کیت ریلاین خانگی برای بهبود فیت دندان مصنوعی و پر کردن فضای بین دندان مصنوعی و لثه کمک کننده خواهد بود؛ اما این یک روش موقت است و باید در اولین فرصت برای ریلاین دندان مصنوعی به دندانپزشک مراجعه کنید.

 

فواید قرار دادن ایمپلنت برای دندان مصنوعی

 

ثابت کردن دندان مصنوعی با ایمپلنت به خصوص برای آن دسته از افرادی که از دندان مصنوعی کامل استفاده می‌کنند، فواید زیادی خواهد داشت. یکی از اصلی‌ترین مزایای این روش، افزایش ثبات و راحتی آن است. ایمپلنت‌ها به عنوان پایه‌های ثابت در استخوان فک قرار می‌گیرند و دندان مصنوعی را خیلی محکم در جای خود نگه می‌دارند. این موضوع باعث کاهش احتمال لغزش یا لق شدن دندان هنگام غذا خوردن یا صحبت کردن خواهد شد.

علاوه بر این، ایمپلنت‌ها کمک می‌کنند تا از تحلیل بیشتر استخوان فک جلوگیری شود؛ چرا که پایه ایمپلنت باعث تحریک و حفظ ساختار استخوان فک می‌شود. این روش از تغییر شکل صورت که به خاطر تحلیل استخوان فک اتفاق می‌افتد نیز جلوگیری خواهد کرد. در نهایت ایمپلنت‌ها به افراد این امکان را می‌دهند که احساس طبیعی‌تری داشته باشند و به راحتی با دندان مصنوعی صحبت کنند و غذا بخورند؛ بدون اینکه از شل شدن یا حرکت کردن دندان مصنوعی خود نگران باشند.

 

دندان مصنوعی

 

نکات مهم مراقبت از دندان مصنوعی

 

مراقبت از دندان مصنوعی تاثیر بسزایی در حفظ سلامت دهان و افزایش طول عمر دندان مصنوعی می‌گذارد. به این منظور باید دندان مصنوعی را به صورت روزانه با برس نرم و شوینده مخصوص تمیز کنید و هر شب هنگام خواب آن را از دهان در بیاورید تا لثه استراحت کند. نگهداری دندان مصنوعی در آب یا محلول باعث جلوگیری از خشک شدن و تغییر شکل آن خواهد شد.

همچنین تمیز نگه داشتن لثه، زبان و سقف دهان با مسواک نرم، مانع تجمع باکتری و التهاب در این نقاط می‌شود. علاوه بر این، لازم است که از مصرف غذاهای سفت و چسبناک اجتناب کرده و به طور منظم توسط دندانپزشک چکاپ‌های لازم را انجام دهید. رعایت این موارد ساده به شما کمک می‌کند تا به راحتی، بهداشت دهان خود را حفظ کنید و استفاده روزمره از دندان مصنوعی برای شما با چالش کمتری همراه باشد.

 

دندان مصنوعی

 

مراقبت و نگهداری از دندان مصنوعی چه تاثیری بر جا افتادن آن دارد؟

 

در صورتی که از دندان مصنوعی به خوبی مراقبت کنید، می‌توانید علاوه بر افزایش عمر آن، فرایند سازگاری و جا افتادن دندان را نیز تسهیل کنید. تمیز نگه داشتن دندان مصنوعی از تجمع باکتری و رسوبات غذایی که می‌تواند باعث ناراحتی یا تحریک لثه و حتی لق شدن دندان مصنوعی شود، جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، در صورت نگهداری و تمیز کردن مرتب دندان مصنوعی، می‌توانید از آسیب دیدن یا تغییر شکل دندان جلوگیری کنید.

اجتناب از استفاده بیش از حد چسب دندان مصنوعی یا آوردن فشار زیاد به دندان مصنوعی، می‌تواند از تغییر شکل و تحلیل استخوان فک جلوگیری کرده و ثبات دندان مصنوعی را برای مدت زمان طولانی‌تری حفظ کند. مراجعه منظم به دندانپزشک برای بررسی وضعیت دندان مصنوعی و انجام تنظیمات لازم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا دندان مصنوعی به خوبی جا بیفتد و عملکرد طبیعی داشته باشد.

 

دندان مصنوعی

 

چه زمانی باید دندان مصنوعی را تعویض یا تنظیم کنیم؟

 

زمانی که تغییراتی در عملکرد، راحتی یا ظاهر دندان مصنوعی ایجاد شود، لازم است که دوباره نسبت به تنظیم یا عوض کردن دندان مصنوعی اقدام کنید. در ادامه مهم‌ترین علائمی که نشان می‌دهند زمان تنظیم مجدد یا تعویض دندان مصنوعی فرا رسیده است را در اختیار شما قرار می‌دهیم.

  • یکی از مهم‌ترین نشانه‌ها، لق شدن دندان مصنوعی و عدم ثبات آن در جای خود است. این مشکل به خاطر تحلیل تدریجی استخوان فک و تغییر شکل لثه اتفاق می‌افتد.
  • بروز درد، زخم یا ایجاد فشار نامناسب توسط دندان مصنوعی به نقاط مختلف دهان، می‌تواند بیانگر نیاز مجدد به تنظیم یا تعویض دندان مصنوعی باشد.
  • اختلال در جویدن، دشواری در تکلم یا تغییر در فرم صورت، از دیگر علائم مهم نیاز به بازبینی دندان مصنوعی به شمار می‌رود.
  • به صورت کلی، بعد از 5 الی 8 سال استفاده از دندان مصنوعی، بهتر است به دندانپزشک مراجعه کنید تا در صورت لزوم، آن را جایگزین کند. به این ترتیب سلامت دهان و کیفیت زندگی شما حفظ خواهد شد.

 

دندان مصنوعی

 

بهترین روش برای جایگزینی دندان افتاده چیست؟

 

بهترین روش برای جایگزین کردن دندان افتاده با توجه به شرایط کلی دهان، سلامت لثه و استخوان فک، سن، وضعیت سلامت و بودجه بیمار متفاوت است. با این وجود به صورت کلی در بین روش‌های مختلف، ایمپلنت دندان به عنوان کامل‌ترن و ماندگارترین گزینه شناخته می‌شود.

ایمپلنت عملکرد و ظاهری مشابه دندان طبیعی دارد، از تحلیل استخوان فک جلوگیری می‌کند و در صورت مراقبت مناسب برای سال‌های طولانی دوام خواهد آورد. با این حال، هزینه نسبتا بالا و نیاز به جراحی از جمله معایب این روش به شمار می‌رود.
 روش دیگر، استفاده از بریج دندانی است که برای جایگزین کردن یک یا چند دندان افتاده متوالی کاربرد داشته و نسبت به ایمپلنت سریع‌تر و به صرفه‌تر است. با این حال برای نصب آن به تراش دندان‌های مجاور نیاز است و از تحلیل استخوان فک نیز جلوگیری نخواهد کرد.

در نهایت دندان مصنوعی متحرک یک گزینه ارزان محسوب می‌شود که برای افراد مسن یا کسانی که چند دندان از دست داده‌اند، مناسب خواهد بود.
 با این حال این روش به نسبت ایمپلنت، ثبات و راحتی کمتری داشته و به مراقبت بیشتری نیز نیاز دارد. در مجموع در صورتی که شرایط جسمی و مالی فرد مناسب باشد، ایمپلنت بهترین گزینه برای جایگزینی دندان از دست رفته به شمار می‌رود.

 

دندان مصنوعی

 

دریافت خدمات دندانپزشکی در کلینیک دکتر عبادیان

 

در این مقاله اطلاعات کاملی درباره اینکه برای جا افتادن دندان مصنوعی چه کنیم در اختیار شما قرار دادیم. دریافت خدمات دندانپزشکی از یک کلینیک مناسب می‌تواند نقش مهمی در تسهیل روند جا افتادن دندان مصنوعی داشته باشد.

کلینیک دکتر عبادیان با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته و تیمی مجرب، ضمن ارائه آموزش‌های لازم برای مراقبت‌های روزمره، دندان مصنوعی را به صورت دقیق و اصولی تنظیم می‌کند تا از بروز مشکلاتی مثل احساس درد، زخم شدن لثه و دهان یا لق شدن دندان مصنوعی جلوگیری شود. همچنین این کلینیک با پیگیری‌های منظم و ارائه مشاوره‌های تخصصی، از بیماران در مسیر عادت کردن به دندان مصنوعی پشتیبانی می‌کند.